Balkong och uteplats

För att göra balkongen lite extra trevlig är det många som sätter sin personliga prägel på balkongen. Inred din balkong med eftertanke och var aktsam med husets fasad. Vill du sätta upp blomlådor så gör det på insidan av balkongräcket.

Markiser

Om du vill sätta upp en markis ska den passa till huset och du behöver godkännande av bostadsrättsföreningens styrelse. Styrelsen har tillsammans med arkitekten tagit fram kulör och utformning på markiser i din förening.

Styrelsen har beslutat att följa arkitektens val av markiser och balkonginklädnad:

Fabrikat: Sandatex, standard sortiment

Färg: 407/94 (enfärgad grå som passar till fasadmaterialet både i färg och struktur). Markisens plåtprofil måste ha kulören RAL 7047.

Tala med styrelsen som kan ge dig råd och anvisningar vart det är förberett för infästning av markisen, föreningens anvisningar för infästning måste följas. Anlita en behörig montör.

Inglasning av balkong

För att få glasa in en balkong krävs bygglov från kommunen och godkännande från bostadsrättsföreningen.

Uteplats

Om du har lägenhet i markplan ansvarar du själv för att sköta om växter och markbeläggnigpå uteplatsen. Kontakta styrelsen om du har några frågor.

Taahhütsüz internet ile özgür internet deneyimini yaşamaya hazır mısınız? En uygun internet tarifeleri hizmetini veren NetGalaksi; taahhütsüz ve sınırsız internet hizmetiyle özgür internet olarak bilinir.

En bostadsrättsförening i Stockholm Lighthouse på Kvarnholmen