Välkommen till Brf Panorama

Längs Kvarnholmens historiska kustremsa hittar du Stockholms kaxigaste skärgårdsboende form med historiska silobyggnader som förlaga. Här finns sammanlagt 96 eleganta bostäder med utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och stadens silhuetter. Bostadsrättsföreningen består av olika delar som vi kallar Galleriet, Fyrtornet och Panorama. 

Galleriet
rymmer 16 etagelägenheter om två till tre rum och kök. Här möts du av dubbel takhöjd i vardagsrummet och panoramafönster från golv till tak.

Fyrtornet
rymmer 12 bostäder om tre till fem rum och kök med fönster i tre riktningar samt ett stilrent kök som övergår i matplats och vardagsrum. Längst ned i huset ligger en våning om fyra rum och kök med en terrass om nära 80 kvadratmeter.

Den östligaste huskroppen i Panorama rymmer 20 unika fyror. De har ett helt ogenerat läge med balkonger mot Stockholms skärgård och en svårslagen utsikt. I bostäderna möts du av ett stort ljusinsläpp och ljusa materialval som några av de grundläggande egenskaperna.

Den andra huskroppen i Panorama rymmer sammanlagt 48 bostäder om två till fem rum och kök. Här är utsikten riktad mot Stockholms inlopp, Djurgården och innerstaden. De bostäder som vetter söderut har utsikt över Nacka. Samtliga bostäder har balkong med undantag för två bostäder i markplan som istället har egen entré.

Om Stockholm Lighthouse >>

Taahhütsüz internet ile özgür internet deneyimini yaşamaya hazır mısınız? En uygun internet tarifeleri hizmetini veren Moondiggy; taahhütsüz ve sınırsız internet hizmetiyle özgür internet olarak bilinir.
Kendini tatmin etmek ya da kadınlarla ucuz sex hatti ile tanışmak arasında seçim yap. Eğlencenin sohbet hatları ile tanımlaması değişti. Hemen seks hattı ile hazzı hisset telefonda boşaltma’nın tadını çıkar.

En bostadsrättsförening i Stockholm Lighthouse på Kvarnholmen