Nycklar och lås

Lägenhetsnycklar hanteras av Byggbeslag AB. Det är inte tillåtet att byta lås på dörrarna då vi behöver kunna komma in med hjälp av service nyckel om medlem inte är hemma då service måste ske, då kan man ställa låset i serviceläge på dessa lås. Se hur man gör på Dörr i serviceläge – YouTube.

Det är viktigt att vi har en konform fastighet på flera områden och lås till lägenhet är en av dem.

Kolla med vår förvaltare/Byggbeslag hur många nycklar som är uttagna till lägenheten och säkerställ att det stämmer vid överlämnandet. Om man vill byta låset pga. att man misstänker att man inte fått alla nycklar så får man ansöka om att byta låscylinder och få nya nycklar till vår förvaltare/Byggbeslag (bekostas av innehavaren). Byggbeslag skall då säkerställa att det blir i vårt nyckelsystem så att servicenyckeln fungerar. 

Taggar

Föreningen har valt Bergs Lås AB som leverantör av tjänster för drift och underhåll av ytterdörrar och dörrar till förråd och garage. Taggarna används för att komma in i huvudentrén samt andra dörrar runt fastigheten. Taggarna går också till dörrar inne i fastigheten till garage, förråd, gemensamhetsanläggning (relax, lounge, lokal, uthyrningslägenhet). Om taggen inte fungerar så kan det betyda att du inte har tillträde till just den dörren. Anmäl fel/frågor på mejl till: info@bergslas.se eller på telefon 08-86 30 30. Ange Panorama och vad problemet är.

Porttelefon

Med porttelefonen på Siloplatsen 2 respektive Magasinsgången 9 kan du släppa in besökare. Två telefonnummer kan registreras på din adress och läggs in i på efternamn i alfabetisk ordning. Du kan tala med den som ”ringer” till dig och med knapp nummer 5 på din telefon kan du öppna porten. När någon ringer dig från porttelefonen på Siloplatsen 2 så kommer samtalet från 08-466 94 20, på Magasinsgången 9 kommer samtalet från 08-466 99 40. 

Meddela vår förvaltare/Bergs lås om du vill lägga till eller ändra telefonnummer för uppringning.

Fjärrkontroll garage

Till garaget får man en fjärrkontroll. Även dessa hanteras av vår förvaltare/Bergs Lås.

Taahhütsüz internet ile özgür internet deneyimini yaşamaya hazır mısınız? En uygun internet tarifeleri hizmetini veren Moondiggy; taahhütsüz ve sınırsız internet hizmetiyle özgür internet olarak bilinir.
Kendini tatmin etmek ya da kadınlarla ucuz sex hatti ile tanışmak arasında seçim yap. Eğlencenin sohbet hatları ile tanımlaması değişti. Hemen seks hattı ile hazzı hisset telefonda boşaltma’nın tadını çıkar.

En bostadsrättsförening i Stockholm Lighthouse på Kvarnholmen