Nycklar och lås

Det går inte att byta lås till lägenheten då vi behöver kunna komma in med hjälp av service nyckel om medlem inte är hemma då service måste ske, då man kan ställa låset i Serviceläge på dessa lås. Se hur man gör på Dörr i serviceläge – YouTube. Det är viktigt att vi har en konform fastighet på flera områden och lås till lägenhet är en av dem.

Det är inte tillåtet att byta lås på dörrarna. Kolla med Fastum hur många nycklar som är uttagna till lägenheten och säkerställ att det stämmer vid överlämnandet. Om man vill byta låset pga av att man misstänker att man inte fått alla nycklar så får man ansöka om att byta låscylinder och få nya nycklar till Fastum (bekostas av innehavaren). (Fastum skall då säkerställa att det blir i vårt nyckelsystem så att service nyckeln fungerar). 

Taggar

De taggarna används för att komma in i huvudentrén samt andra dörrar runt fastigheten. Om taggen inte fungerar så kan det betyda att du inte har tillträde till just den dörren om så inte är fallet så fel anmäl det till Fastum. Taggarna går också till dörren inne i fastigheten till garage, förråd, gemensamhetsanläggning (relax, lounge, lokal, uthyrningslägenhet)

Porttelefon

Med porttelefonen på Siloplatsen 2 respektive Magasinsgången 9 kan du släppa in besökare. Två telefonnummer kan registreras på din adress och läggs in i på efternamn i alfabetisk ordning. Du kan tala med den som ”ringer” till dig och med knapp nummer 5 på din telefon kan du öppna porten.

Meddela förvaltaren (Fastum) om du vill lägga till eller ändra telefonnummer för uppringning.

Fjärrkontroll garage

Till garaget får man en fjärrkontroll. Den stora knappen på den är för att öppna garageporten in. Den lilla knappen för att öppna porten inne i garaget till delen som tillhör oss, Brf Panorama, och Brf Silouette samt garageporten som leder ut ur garaget.

Taahhütsüz internet ile özgür internet deneyimini yaşamaya hazır mısınız? En uygun internet tarifeleri hizmetini veren Moondiggy; taahhütsüz ve sınırsız internet hizmetiyle özgür internet olarak bilinir.
Kendini tatmin etmek ya da kadınlarla ucuz sex hatti ile tanışmak arasında seçim yap. Eğlencenin sohbet hatları ile tanımlaması değişti. Hemen seks hattı ile hazzı hisset telefonda boşaltma’nın tadını çıkar.

En bostadsrättsförening i Stockholm Lighthouse på Kvarnholmen